måndag 1 juni 2015

Sista månadsbrevet!

Hej på er alla!

Det är med lite vemod som vi skriver detta inlägg, det sista, för nu är tiden tillsammans strax slut. Det känns ju som igår som vi startade i år 1 på Björkäng, vi lärare hade i sista sekund färdigställt vårt provisoriska klassrum och kändes oss rätt nöjda ändå. En flytt tillbaka har vi hunnit med också och allt känns som om det var nyss. År 3 har bara flugit fram, vi har haft så många roliga projekt tillsammans med eleverna och hunnit med så mycket. Varje vecka har handlat om något nytt. Årets snackis är kanske Dagens grej? Kunskap är roligt och vi vill lära oss något nytt hela tiden!

Nu har vi bara en hel skolvecka kvar och den innehåller många avslut. Alla ämnen ska avslutas på ett eller annat sätt, arbeten ska färdigställas och redovisas. Vi ska också hinna med att att bara vara tillsammans och ha roligt.

På onsdag denna vecka går vi upp till Fiskedammen för att ha en uteförmiddag och för att titta på djurlivet i dammen. Vi beställer uppehållsväder, tack! ;)

Det är bestämt att alla lärare på skolan ska publicera omdömena i Dexter den 9/6 och att omdömena ska vara digitala. Detta innebär att ni föräldrar med samma inloggning som till sjukanmälning kan gå in och se era barns omdömen på PingPong. Mer information om detta kommer från rektor Sofia.

Skolavslutningsdagen samlas alla elever vid fotbollsplanen klockan 07:20 för att tillsammans gå ner till kyrkan där avslutningen börjar klockan 08:00. Efter avslutningen samlas vi på vår vanliga samlingsplats för att kramas och önska varandra en glad och härlig sommar. De barn som ska med tillbaka till fritids stannar kvar med oss.

Ja då var det inte mycket mer kvar för oss än att tacka för 3 härliga år tillsammans med er föräldrar och era härliga barn. Vi önskar er alla en underbar sommar med mycket sol!

Sommarkram från oss pedagoger i år 3!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar