tisdag 31 mars 2015

Månadsbrev april

Hej på er!

Vi har kämpat på och snart har vi tagit oss igenom alla nationella prov! Det vi har kvar är två matteprov, läsprov samt två skrivuppgifter. Hitintills har resultatet varit bra i båda klasserna.

Förutom nationella prov arbetar vi vidare med forntiden och har nu arbetat oss igenom istiden och går in på stenåldern. Den 11/5 bär det ju iväg till forntidsbyn så vi vill ju vara väl förberedda ;)

Nu går vi strax på lite välbehövlig påskledighet. På torsdag startar vi påsken med att se på 2:ornas påsksamling i gradängen. Det är alltså lov hela vecka 15.

I vecka 17 kommer hela skolan att ha en kompisvecka som innehåller en friluftsdag. Mer information om den kommer efter lovet. Det blir inga vanliga läxor den veckan utan eleverna kommer at ha en vänlig läxa med uppdrag att göra hemma (den läxan kan ni ha glädje av därhemma...)

Ni har fått hem lappar om Bra kompis-fotboll, men det behöver också vara någon som ansvarar för att ta emot anmälningar och inbetalningar. Hör av er om ni kan tänka er att vara lagansvarig, vi har pappersinfo isåfall. Anmälan och inbetalning ska vara inne senast 23 april!

Vi vill påminna er om att svara på klimatundersökningen som vi informerade om i förra månadsbrevet. Sista svarsdag är 2 april!

Efter några regniga dagar och blöta barn vill vi också påminna om regnkläder/stövlar.

Vi avslutar med lite information om det ekonomiska läget i stadsdel norr från skolans rektor. Klicka på länken:

Bergdalsnytt till föräldrar


Hälsningar från oss pedagoger i år 3!

GLAD PÅSK!












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar