tisdag 9 april 2013

Månadsbrev - april

Hej!

Nästa läsläxa är till 23 april då vi kommer att ha en NO - dag hela tisdagen nästa vecka. Massor av spännande och roliga experiment kommer det att bli.

På torsdagen den 18 april kommer vi att gå på skolbio på Röda kvarn, bion börjar 09.30 så vi kommer att gå från skolan 08.45.

Nu är vårt tema Förr och nu slut. Det har varit ett mycket roligt tema och barnen har varit mycket intresserade. Som sista uppgift får barnen i läxa att göra en generationsintervju med någon äldre t ex.  morfar/ mormor, farfar/farmor eller någon annan äldre. De ska också intervjua sin pappa eller mamma och till sist själva svara på frågorna. Denna läxa får de nästa vecka ( v. 16 ).

Vi kommer att börja med religion nästa vecka och kommer att arbeta med fyra världsreligioner: kristendom, islam, buddism samt judendom.

Det är bra om ni föräldrar meddelar oss om ni vill att ert barn ska vara med på läxhjälpen så vi vet vilka barn som ska stanna kvar i klassrummet.

Fritids har sorterat upp alla kvarlämnade/borttappade kläder på bordet i hallen. Var snälla och ta en titt där, de kläder som ändå blir kvar kommer sedan att skänkas till välgörenhet.

Hälsningar pedagogerna i år 1



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar